Як я подружилася з мультиваркою
До недавнього часу мої стосунки з кухнею залишали бажати кращого. Я могла спалити яєчню або зіпсувати найпростіші страви. Тому, коли на день народження мені подарували мультиварку, я не знала, радіти чи засмучуватись.
Спочатку я боялася її навіть увімкнути. Вона стояла на стільниці, поблискуючи чорним пластиком, наче щось із космічного фільму. Але голод — не тітка, і одного вечора я вирішила ризикнути.
На https://receptidlyamultivarki.icu/ знайшла найпростіший рецепт "Ліниві голубці". Назва мене розсмішила. Я просто покидала в чашу фарш, капусту, рис і залила це томатним соком. Вимкнула страх і натиснула кнопку "Гасіння" — і стала чекати.
За годину кухня наповнилася таким духмяним запахом, що чоловік вийшов з кімнати здивований: "Ти що, справді готуєш?".
Коли я відкрила кришку, то очам своїм не повірила. Це була їжа, а не щось неїстівне! Соковита, гаряча, їстівна! Ми уплітали за обидві щоки.
Тепер ми з мультиваркою - найкращі подруги. Вона рятує мене щоразу: нічого не пригорає, не википає і не стріляє олією. Я розібралася з усіма кнопочками — мову таймерів і режимів. І хоч друзі посміюються, що я не готую, а "натискаю кнопки", я знаю: справжня магія починається саме тоді, коли ти перестаєш боятися спробувати.
Як мультиварка стала моїм найкращим другом
Moderatoren: freeyourminds, schubsi
-
VivianBeago
- Tretrollerfahrer